Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ми підібрали для Вас 3 різновиди гострих соусів і для зручності зробили набір.
1, Соус гострий Кімчі
Соус кемчі — традиційний корейський соус-заправляння, секретна зброя корейських кухарів. Гострий, пекучий-пряний на смак, соус кімчі має приємний аромат свіжих фруктів.
Соус кемчі вважається головним складником понад 170 страв національної японської кухні. Соус нерідко називають пастою кемчі, це пов'язано насамперед зі складом і консистенцією продукту. До складу традиційного соусу кімчі входять такі інгредієнти: яблука, імбир, часник, мандарини та червоний перець. Показово те, що соус кемчі зобов'язаний своєю появою національному корейському страві під назвою кімчхи або кімчі, а також чімчхи тощо.
2.Соус Шрірача HUY FONG
Шрірача, або, як його ще називають, сиграча — це оригінальний варіант гострого чилі-соуса, який використовується в кулінарії Південно-Східної Азії повсюдно. Для його приготування застосовуються не найбільш екзотичні інгредієнти, але водночас сам соус має характерний гостро-солодкий смак, який не сплутати ні з чим.
Спочатку цей соус був створений для доповнення страв із морепродуктів, але сьогодні його використання істотно розширилося. Ви можете спробувати додавати шрирачу в:
Соєву локшину;
У спринг-роли;
У супи або бульйони;
У страви з яєць;
У бургери.
У США його й зовсім вважають чудовою альтернативою кетчупу, тому використовувати шрирачу можна точно так само, як звичайний помідорний соус.
3. Соус Солодкий Чилі East Food
Солодкий соус чилі — одна з найпопулярніших китайських приправ. Іноді його називають навіть "азіатським кетчупом", таке універсальне його використання. Китайський солодкий соус чилі подають разом із локшиною, рисом, куркою, свининою, рибою й багатьма іншими стравами.
Соус має приємний солодкий смак, м'яку гостроту та гарний карміновий колір. Подавати цей соус можна як у холодному, так і в гарячому вигляді. Насамперед соус може подаватися як готовий соус і дип для обмокання до м'ясних, рибних, і овочевих страв, а також до закусок із морепродуктів. Він може використовуватися як маринад або інгредієнт під час приготування страв із яловичини, баранини, свинини, качки та курки.
Поживна характеристика на 100 г продукту:
білки 0,8 г
жиры 0 г
вуглеводи 68 г
калорійність 275 ккал