Кількість
|
Вартість
|
||
|
Уксус на основі рису та злаків — невіддільна частина більшості страв азійської та європейської кухонь. Традиційно японський оцет вирізняється найвищою якістю й багате насиченим смаком, що надає неповторного аромату найрізноманітніші страви. Уксус Суохіро належить до однієї з найдорожчих марок, вироблених лідером галузі — фірмою Міцукан (Мізкан). Уксус має здатність змінювати структуру білків і вбивати бактерії. А його додавання в рис під час приготування суші дає змогу пом'якшити смак і досягти гармонійнішого поєднання всіх інгредієнтів.+
КАНІСТРА 10 ЛІТРОВ
Соуси азійської кухні для кулінарних шедеврів
Кажуть, що все людство ділиться на дві частини: тих, хто любить японські соуси та тих, хто їх ще не куштував.Вкуси справжню японію