Кількість
|
Вартість
|
||
|
Оцет на основі рису та злаків — невіддільна частина більшості страв азійської та європейської кухонь. Традиційно японський оцет вирізняється найвищою якістю й багате насиченим смаком, що надає неповторного аромату найрізноманітніші страви, тому майже кожен азійський (і не тільки) рецепт має його у своєму складі.
Але саме для приготування суші використовують тільки рисовий оцет, і це підтверджують такі факти:
1) Рисовий оцет має майже прозорий колір, тому не змінює колір самого продукту;
2) Його аромат і смак набагато м'якші та дещо солодкуваті, на відміну від інших оцтів, тому готова страва не буде «бити» різким запахом і смаком;
3) Рисовий оцет не погіршить структуру рису та риби.