Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус кемчі — традиційний корейський соус-заправляння, секретна зброя корейських кухарів. Гострий, пекучий-пряний на смак, соус кімчі має приємний аромат свіжих фруктів.
Соус кемчі вважається головним складником понад 170 страв національної японської кухні. Соус нерідко називають пастою кемчі, це пов'язано насамперед зі складом і консистенцією продукту. До складу традиційного соусу кімчі входять такі інгредієнти: яблука, імбир, часник, мандарини та червоний перець. Показово те, що соус кемчі зобов'язаний своєю появою національному корейському страві під назвою кімчхи або кімчі, а також чімчхи тощо.
Кімчі — це традиційна страва корейська кухні, яка являє собою квашену пекарню капусту зі спеціями. Її легко приготувати вдома, змішавши капусту зі спеціями та гострим азійським соусом сира, і залишивши на кілька днів кваситися за кімнатної температури. Щойно квашена капуста набуде той смак, який вам подобається, приберіть її в холодильник. Кімчі можна подавати як овочевий гарнір до інших страв. Вона дуже смачна, корисна та чудово справляється з похмелем.