Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус Унагі — соус для приготування вугру, який являє собою густу консистенцію, солодко-солений смак із тонкими копченими нотками.
Це чудовий гриль-соус для м'яса, риби, а також для курки й овочів.
Соус Унагі ідеально поєднується з рисом.
Склад: соєвий соус, цукор, соус мирин (рисове вино), рисовий оцет.
Застосування соусу:
Соусом Унагі в японській кухні поливають страви з копченим вуграм, так само з ним готують іншу рибу та морепродукти. Він надає стравам вишуканих солодко-солено-копчені нотки.
Його можна використовувати, коли вугру кладуть на верх ролу або нігірі. У суші його зазвичай подають із такими стравами, як Унагі (кут) рол або рол дракон. Його можна подавати й з іншими ролями.
Паковання: 1л