ІНГРЕДІЄНТИ
НА 2 ПОРЦІЙ
Куряче яйце 2 штука
Сушені деревні гриби муер 30 г
ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ
час приготування: 15 хвилин
1.Замочити в теплій воді гриби моэр і тримати, поки вони не розм'якнуть і не збільшаться в об'ємі в 2-3 рази, а також водорості вакаме.
2.Як тільки гриби розм'якнуть, нарізати їх на порційні шматочки, обрізавши тверді ніжки і серцевини
3.Закип'ятити 1-1,5 чашки води, додати соєвий соус, пасту кімчі, чилі пасту (за смаком, якщо хочеться погостріше), вакаме (предаврительно віджавши) і тофу. Варити протягом пари хвилин.
4.Акуратно влити збитий яєчний білок і, помішуючи, довести до хлопьеобразного стану.
5.Розлити суп по тарілках і посипати кунжутом.