ІНГРЕДІЄНТИ

НА 2 ПОРЦІЙ

Соус кімчі 60 г

Куряче яйце 2 штука

Сушені деревні гриби муер 30 г

Водорості вакаме 30 г

Тофу 80 г

Чилі-паста 1 чайна ложка

Соєвий соус 2 столові ложки

Кунжут для прикраси

 

ІНСТРУКЦІЯ ПРИГОТУВАННЯ

час приготування: 15 хвилин

1.Замочити в теплій воді гриби моэр і тримати, поки вони не розм'якнуть і не збільшаться в об'ємі в 2-3 рази, а також водорості вакаме.

2.Як тільки гриби розм'якнуть, нарізати їх на порційні шматочки, обрізавши тверді ніжки і серцевини

3.Закип'ятити 1-1,5 чашки води, додати соєвий соус, пасту кімчі, чилі пасту (за смаком, якщо хочеться погостріше), вакаме (предаврительно віджавши) і тофу. Варити протягом пари хвилин.

4.Акуратно влити збитий яєчний білок і, помішуючи, довести до хлопьеобразного стану.

5.Розлити суп по тарілках і посипати кунжутом.