Кількість
|
Вартість
|
||
|
Устричний соус — соус, приготований з устриць. Зазвичай під устричним соусом мається на увазі популярний у країнах Південно-Східної Азії в'язкий темний соус, що виготовляється з цукру, солі, устричної есенції та кукурудзяного крохмалю як загусник.
Зазвичай під устричним соусом мається на увазі популярний у країнах Південно-Східної Азії в'язкий темний соус, що виготовляється з цукру, солі, устричної есенції та кукурудзяного крохмалю як загусник.
Соус має густу консистенцію, насичений солодко-солений смак. Ідеально супроводжувати ним не рибні, а саме м'ясні страви, особливо свинину. На другому місці яловичина, далі йдуть рибні страви та курка. Соус завжди вливають наприкінці приготування страви, він завжди піддається термообробленню.
Зберігання:
Зберігати його потрібно в сухому та темному місці, а після розкриття ємності — у холодильнику.
Паковання: 250 мл.